Web Analytics Made Easy - Statcounter

بی‌توجهی به تولید مرغ لاین در سال‌های گذشته موجب شده است تا ایران از لیست کشور‌های تولیدکننده‌ای که بازار پررونقی در این زمینه داشتند؛ خارج شود.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بی توجهی‌ها به تولید مرغ لاین، ایران را از لیست کشور‌های تولیدکننده‌ای که بازار پررونقی در این زمینه داشت؛ خارج کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار‌ها گواهی می‌دهد که تا سال ۸۵، بیش از ۸۰ درصد بازار ایران در اختیار مرغ لاین بود. اما امروز بازار ۸۵ درصدی مرغ لاین آرین به زیر یک درصد رسیده و امروز سر زنجیره صنعت مرغ کشور در اختیار شرکت‌های اروپایی است.


اما ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با درک اهمیت بازتولید این محصول و احیای پرورش آن در کشور اقدام به تعریف برنامه‌های ملی کرده است تا به کمک آن «نیاز‌های پرورشی مرغ لاین»، «نحوه توسعه شیوه‌های مدیریت پرورشی»، «راهکار‌های افزایش یکدستی گله‌های پرورشی و هوشمندسازی رکوردبرداری»، «نحوه بهبود ضریب تبدیل غذایی»، «شبیه‌سازی رایانه‌ای ساختار لاین»، «ایجاد خطوط آزمایشی و تحقیقاتی» و ... را شناسایی کند.

 

بر همین اساس چالش‌ها و نیاز‌های فناورانه این حوزه را شناسایی و احصا کرده است و «با انجام مطالعات و بررسی‌های لازم به منظور شناخت توانمندی‌ها و نارسایی‌های ژنتیکی سویه آرین»، «برقراری ارتباط با مجامع تخصصی به منظور انتقال خدمات فنی و آخرین دستاورد‌های علمی به بهره‌برداران سویه آرین» و «برنامه‌ریزی در راستای بهره‌برداری بهینه از فناوری اطلاعات در راستای برنامه ملی» سعی در برطرف کردن این چالش‌ها دارد.

 

همچنین «ارائه برنامه به منظور فرهنگ‌سازی مصرف تولیدات سویه آرین»، «مطالعه طراحی و بهینه‌سازی نظام‌های تولید برای افزایش بهره‌وری سویه»، «ارائه برنامه برای حمایت از تجاری‌سازی ایده‌ها و نوآوری‌ها در راستای اجرای برنامه ملی لاین» و «تهیه و تدوین ضوابط معیار‌ها و استاندارد‌های مربوط به دوره پرورش مرغ آرین» نیز دیگر برنامه‌هایی است که در دست اجرا است.


ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به دنبال «تدوین برنامه تاسیس شتاب‌دهنده تحقیق و توسعه مرغ آرین و برنامه ایجاد دوره‌های شتاب دهی»، استفاده از ظرفیت کانون‎‌های دانش، صنعت و بازار برای توسعه حضور بخش خصوصی در این حوزه را نیز پیگیری می‌کند.


ایران کشوری است که هر روز با تحریم‌ها دست و پنجه نرم می‌کند به همین دلیل خودکفایی در تولید مرغ لاین اهمیت بسیار زیادی دارد؛ چراکه امروز مرغ اجداد وارداتی است و درصورتی‌که کشور‌های مقصد تصمیم بگیرند مرغ لاین به ایران ندهند، باید این آمادگی را داشته باشیم که بتوانیم بخشی از نیازمان را به گوشت مرغ در داخل کشور و با استفاده از توسعه پرورش مرغ لاین آرین تأمین کنیم.


این برنامه هم با همین هدف و با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود در کشور اجرایی خواهد شد تا با اتکا به توان تخصصی جوانان، سرآمدان علمی و شرکت‌های دانش‌بنیان خلاق در زمینه تولید مرغ لاین خودکفا شویم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مرغ معاونت علمی و فناوری شرکت های دانش بنیان تولید مرغ لاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۰۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی

به گزارش صدای ایران از ایرنا، حجت الاسلام عبدالله واحدی روز شنبه در حاشیه نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقات و امور خیریه کشور، افزود: پروژه پرورش ماهی سی باس در قفس اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با ظرفیتی بالغ بر تولید سالانه پنج هزار تن ماهی آغاز بکار کرده و در مرحله نخست ۱۰ قفس تکمیل شده و یک میلیون قطعه بچه ماهی نیز ذخیره شده است.

وی با بیان اینکه اولین ذخیره بچه ماهی‌ها در چهار قفس در اسفند ماه سال گذشته انجام شد، ادامه داد: ظرفیت این پروژه به میزانی برنامه‌ریزی و اجرا شده که علاوه بر تامین نیاز استان مرکزی، قابلیت ارسال به دیگر نقاط کشور نیز وجود داشته باشد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به عرضه اولیه ماهی‌های پرورش داده شده با قیمتی پایین‌تر از قیمت بازار در پروژه پرورش ماهی در قفس این استان، بیان کرد: علاوه بر استان مرکزی راه‌اندازی شعبه‌های عرضه ماهی در استان‌های قم، آذربایجان شرقی و اردبیل نیز در دستور کار قرار دارد.

حجت‌الاسلام واحدی هدف از اجرای پروژه ماهی در قفس را افزایش سرانه مصرف ماهی و تغییر ذائقه مردم به سمت مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز عنوان کرد و گفت: طبع گرم، نداشتن بو، استخوان‌های درشت و عدم نیاز به طعم دهنده در طبخ ماهی، از مزایای ماهی سی‌باس است.

۳۹ شرکت مجری طرح‌های سازمان اوقاف و امور خیریه کشور مهمترین دستاورد‌ها و پروژه‌های خود را در نمایشگاه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در تهران در معرض دید عموم قرار داده‌اند.

دیگر خبرها

  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش تضمین‌گر تعالی کشور است
  • واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی در سال ۱۴۰۳
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان