Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» حسینعلی حاجی‌دلیگانی نمایندهٔ شاهین‌شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت موضوع امنیت غذایی و تأمین اقلام کلیدی خاطرنشان کرد: شرایط خاص اقتصادی ایران، ضرورت مدیریت هوشمند اقتصادی، و به‌خصوص دقت در مدیریت گلوگاه‌ها را به ما آموخته است، چنان‌که علی‌رغم گرانی‌های اخیر، که واقعاً مردم را تحت فشار گذاشته است، ظرفیت‌های کشور پهناور ایران و قابلیت‌های مدیریت کلان کشور موجب شده است در بحث فراوانی کالاها و اقلام، تقریباً هیچ چالش عمده‌ای وجود نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به‌طور خاص در صنعت مرغ، ایران یکی از ۱۰ کشور بزرگ تولیدکننده در جهان و یکی از ۷ کشور دارندۀ ذخایر استراتژیک ژنتیکی است. بسیاری از کشورها، یا تقریباً می‌شود گفت همۀ کشورها، وقتی مایل باشند صنعت مرغ‌شان را توسعه بدهند، از ردۀ جوجۀ گوشتی یا مادری یا نهایتاً اجداد آغاز می‌کنند، به این معنی که شاید سی تا پنجاه سال از جایگاهی که ما در آن قرار داریم، عقب هستند.

نمایندهٔ ادوار مجلس با تأکید بر حفظ و توسعهٔ ذخیرۀ لاین، تأکید کرد: در بحث لاین، که دربرگیرندۀ بالاترین تکنولوژی‌های تولید مرغ است، ما یکی از کشورهای انگشت‌شماری هستیم که این ذخایر ژنتیکی را در اختیار داریم. اخیراً هم اعلام شده است متخصصان جوان و متعهد کشور ما، به یک لاین دیگر هم دست یافته‌اند، باید این ظرفیت‌های مهم را قدر بدانیم و برای حفظ و توسعهٔ آنها تلاش کنیم.

وی در مورد سلامت گونهٔ مرغ داخلی تصریح کرد: مرغ آرین به‌گونه‌ای مورد اصلاح ژنتیک قرار گرفته است که به‌خلاف مرغ‌های تجاری وارداتی، در سایز ۱.۶ تا ۱.۸ کیلوگرم بهینه باشد. وقتی به کشورهای پیشرفته اروپایی یا حتی به کشورهای اطراف نگاه کنید، اهمیت مصرف مرغ کوچک برایتان روشن می‌شود، لبنان، امارات، عربستان و بسیاری از همسایه‌های ما، مرغ زیر یک کیلوگرم مصرف می‌کنند، چرا؟ چون سالم‌تر است، آنتی‌بیوتیک نمی‌خورد، در سن بالای پرورش چربی نمی‌گیرد، دورریزش بسیار کمتر است، لذیذتر است، و مزایای دیگر.

حاجی‌دلیگانی با تقدیر از طرح ملی امنیت و سلامت گوشت مرغ، اضافه کرد: ترامپ سال گذشته باز هم دیوانگی دیگری مرتکب شد، و فروش مرغ به ایران را محدود کرد. من معتقدم این محدودیت لطف خدا بود و یک فرصت برای ما ایجاد کرد، چرا که موجب شد برنامه‌ریزی کارآمد و دقیقی برای رفع سیطرۀ کمپانی‌های خارجی در صنعت مرغ کشور ما انجام شود. با عنایت خدا الآن می‌بینیم این طرح ملی که با نکته‌سنجی و توصیۀ رهبر معظم انقلاب و دستور  رئیس‌جمهور آغاز شد، اکنون کشور را در شرایطی قرار داده که کل زنجیرۀ تأمین مرغ، از لاین و اجداد، تا مادری و جوجۀ گوشتی، در داخل کشور تشکیل شده است.

وی ادامه داد: البته موفقیت در گام‌های اول نباید ما را مغرور کند. خبرهای موثقی داریم که به‌خصوص کمپانی‌های دو کشور انگلیس و آمریکا، که پیش از این بخش اعظم بازار ما را در اختیار داشتند، با جدیت دنبال قطع این برنامه هستند، عده‌ای وابسته و واداده در داخل هم همان خط را دنبال می‌کنند، که خب طبیعی است، البته اینها در حاشیه هستند،   موضوع مهم این است که با اجماع بیش از ۲۰ دستگاه ذی‌مدخل در این طرح، و با حمایت و پیگیری مسئولان نظام، کار به‌سرعت پیش رفته است، و پس از این هم ان‌شاءاللّه پیش می‌رود.

نمایندهٔ شاهین‌شهر، میمه و برخوار در ادامه تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی، در چارچوب وظایف قانونی خود، بر روند اجرای این طرح قدم به قدم نظارت خواهد کرد و هرگونه کژتابی و مانع‌تراشی در مسیر این طرح ملی را بر نخواهد تابید.

وی اضافه کرد: برخی کارشناسان، که عمدتاً اعوان و انصار همان کمپانی‌های خارجی هستند، در کسوت‌های گوناگون با پیشرفت طرح مخالفت می‌کنند، این‌ها فکر نمی‌کنند که وقتی مسئولان گوناگون در حوزه‌های حاکمیتی و دولتی همدلانه برای انجام یک امر خطیر متحد می‌شوند، آن موضوع از زوایای ملی برخوردار است، و حتماً انجام خواهد شد.

نمایندهٔ ادوار مجلس با اشاره به فرارسیدن فصل بودجه خاطرنشان کرد: در روزهای پیشِ‌رو نیز مجلس در تأمین اعتبارات لازم این طرح ملی و سپس تخصیص بموقع و کارآمد آن، و همچنین نظارت ویژه بر نوع خروجی‌های این طرح ملی، حمایت و نظارت لازم را اعمال خواهد کرد.

حاجی‌دلیگانی در پایان تأکید کرد: ما بر عهدی که با رهبری عزیز و مردممان داریم هستیم، مطمئن باشید طرح‌های ملی که به معیشت و سلامت و امنیت مردم کمک کند، در مجلس با جدیت تمام پیگیری می‌شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: حاجی دلیگانی مجلس مرغ طرح ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۰۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند

گروه اقتصاد و درآمد: در لایحه بودجه 1403، 3 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه ای به عنوان یارانه احزاب اختصاص یافته است.

 

به گزارش جماران، مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به اختصاص 3 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه ای به عنوان یارانه احزاب، در گزارشی نوشت: در این خصوص، مسئله مهم استفاده از سازوکاری مناسب برای توزیع کمکهای مالی بین احزاب است، توزیع یارانه بین احزاب سیاسی توسط وزارت کشور، بدون تعیین ضابطه و چارچوب از سوی قانونگذار، مغایر اصل 85 قانون اساسی است. بنابراین ضروری است ضوابط و مقرراتی برای توزیع عادلانه این یارانه در قانون توسط مجلس شورای اسلامی تنظیم و تصویب شود؛ در غیر این صورت، دادن اختیار به وزارت کشور در این زمینه بدون ضابطه محل اشکال است.

 

بند 8 ماده 11 قانون احزاب نیز رافع ایراد نیست و تاکنون قانونگذار ضوابط و مقرراتی در این خصوص تصویب نکرده است.

 

یکی از راهبردهای معمول برای تقویت و توانمندسازی احزاب و تشکل های سیاسی معاضدت حقوقی و حمایت مالی دولت از احزاب سیاسی است. براساس بند ز ماده 105 قانون برنامه ششم توسعه کشور، دولت موظف است برنامه ریزی های لازم جهت توسعه سیاسی را به گونه ای طراحی کند که تا پایان اجرای قانون برنامه ششم، احزاب و تشکلهای سیاسی مطابق ضوابط قانونی مصوب مجلس شورای اسلامی، مورد حمایت قرار گیرند.

 

یکی از راههای حمایت از احزاب سیاسی، اختصاص کمک ها و یارانه های دولتی برای آنهاست تا به کمک آن بتوانند سازمان اداری خود را تجهیز و مقداری از هزینه های تبلیغات انتخاباتی خود را تأمین کنند. اما درخصوص تخصیص یارانه به احزاب به منظور حمایت از آنها چند نکته قابل توجه است: اول؛ اعتبار اختصاص یافته به این منظور به قدری اندک و ناچیز است که کمک مؤثری به وضع مالی احزاب سیاسی نخواهد کرد، دوم اینکه صرف پیش بینی کمک مالی به احزاب در بودجه سالیانه، موجب تقویت و توانمندی احزاب و تشکلهای سیاسی نخواهد شد، بلکه مسئله مهم استفاده از سازوکاری مناسب برای توزیع کمک های مالی بین احزاب است.

 

مرکز پژوهش های مجلس تاکید دارد: ضروری است که قانون انتخابات در راستای تقویت نقش احزاب اصلاح شود. با توجه به اینکه سال جاری، به نوعی سال پایان برنامه ششم توسعه و آغاز برنامه هفتم است، شایسته است که وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب طی برنامه ششم توسعه و میزان دستیابی به توانمندسازی احزاب و نتایج کمک های مالی داده شده، به کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها ارائه کند.

         

دیگر خبرها

  • امنیت و اقتدار کشور محصول قدرت و سلامت نیروهای مسلح
  • عباسی: تضارب آرا در مجلس، طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است / وحدت در حل مشکلات و اقتدار نظام اولویت اصلی + فیلم
  • عباسی: : تضارب آرا در مجلس امری طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است/ وحدت در حل مشکلات مردم و اقتدار نظام اولویت اصلی مجلس است + فیلم
  • نقش ۴۵ نماینده باقیمانده بر عملکرد مجلس
  • مجلس مقتدر با پشتوانه مردمی شکل می‌گیرد
  • مناف هاشمی: مجلس ردیف بودجه رویداد‌های بین المللی را حذف کرد/ بالای ۳۵ سهیمه المپیک خواهیم داشت
  • بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • موافقت با جدول توزیع اعتبارات نیروهای مسلح در بودجه سال ۱۴۰۳
  • تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس