Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از تسنیم؛ حسینعلی حاجی ‌دلیگانی نمایندهٔ شاهین‌شهر، میمه و برخوار با اشاره به اهمیت موضوع امنیت غذایی و تأمین اقلام کلیدی خاطرنشان کرد: شرایط خاص اقتصادی ایران، ضرورت مدیریت هوشمند اقتصادی، و به‌خصوص دقت در مدیریت گلوگاه‌ها را به ما آموخته است، چنان‌که علی‌رغم گرانی‌های اخیر، که واقعاً مردم را تحت فشار گذاشته است، ظرفیت‌های کشور پهناور ایران و قابلیت‌های مدیریت کلان کشور موجب شده است در بحث فراوانی کالاها و اقلام، تقریباً هیچ چالش عمده‌ای وجود نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به‌طور خاص در صنعت مرغ، ایران یکی از 10 کشور بزرگ تولیدکننده در جهان و یکی از 7 کشور دارندۀ ذخایر استراتژیک ژنتیکی است. بسیاری از کشورها، یا تقریباً می‌شود گفت همۀ کشورها، وقتی مایل باشند صنعت مرغ‌شان را توسعه بدهند، از ردۀ جوجۀ گوشتی یا مادری یا نهایتاً اجداد آغاز می‌کنند، به این معنی که شاید سی تا پنجاه سال از جایگاهی که ما در آن قرار داریم، عقب هستند.

نمایندهٔ ادوار مجلس با تأکید بر حفظ و توسعهٔ ذخیرۀ لاین، تأکید کرد: در بحث لاین، که دربرگیرندۀ بالاترین تکنولوژی‌های تولید مرغ است، ما یکی از کشورهای انگشت‌شماری هستیم که این ذخایر ژنتیکی را در اختیار داریم. اخیراً هم اعلام شده است متخصصان جوان و متعهد کشور ما، به یک لاین دیگر هم دست یافته‌اند، باید این ظرفیت‌های مهم را قدر بدانیم و برای حفظ و توسعهٔ آنها تلاش کنیم.

وی در مورد سلامت گونهٔ مرغ داخلی تصریح کرد: مرغ آرین به‌گونه‌ای مورد اصلاح ژنتیک قرار گرفته است که به‌خلاف مرغ‌های تجاری وارداتی، در سایز 1.6 تا 1.8 کیلوگرم بهینه باشد. وقتی به کشورهای پیشرفته اروپایی یا حتی به کشورهای اطراف نگاه کنید، اهمیت مصرف مرغ کوچک برایتان روشن می‌شود، لبنان، امارات، عربستان و بسیاری از همسایه‌های ما، مرغ زیر یک کیلوگرم مصرف می‌کنند، چرا؟ چون سالم‌تر است، آنتی‌بیوتیک نمی‌خورد، در سن بالای پرورش چربی نمی‌گیرد، دورریزش بسیار کمتر است، لذیذتر است، و مزایای دیگر.

حاجی‌دلیگانی با تقدیر از طرح ملی امنیت و سلامت گوشت مرغ، اضافه کرد: ترامپ سال گذشته باز هم دیوانگی دیگری مرتکب شد، و فروش مرغ به ایران را محدود کرد. من معتقدم این محدودیت لطف خدا بود و یک فرصت برای ما ایجاد کرد، چرا که موجب شد برنامه‌ریزی کارآمد و دقیقی برای رفع سیطرۀ کمپانی‌های خارجی در صنعت مرغ کشور ما انجام شود. با عنایت خدا الآن می‌بینیم این طرح ملی که با نکته‌سنجی و توصیۀ رهبر معظم انقلاب و دستور  رئیس‌جمهور آغاز شد، اکنون کشور را در شرایطی قرار داده که کل زنجیرۀ تأمین مرغ، از لاین و اجداد، تا مادری و جوجۀ گوشتی، در داخل کشور تشکیل شده است.

وی ادامه داد: البته موفقیت در گام‌های اول نباید ما را مغرور کند. خبرهای موثقی داریم که به‌خصوص کمپانی‌های دو کشور انگلیس و آمریکا، که پیش از این بخش اعظم بازار ما را در اختیار داشتند، با جدیت دنبال قطع این برنامه هستند، عده‌ای وابسته و واداده در داخل هم همان خط را دنبال می‌کنند، که خب طبیعی است، البته اینها در حاشیه هستند،  موضوع مهم این است که با اجماع بیش از 20 دستگاه ذی‌مدخل در این طرح، و با حمایت و پیگیری مسئولان نظام، کار به‌سرعت پیش رفته است، و پس از این هم ان‌شاءاللّه پیش می‌رود.

نمایندهٔ شاهین‌شهر، میمه و برخوار در ادامه تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی، در چارچوب وظایف قانونی خود، بر روند اجرای این طرح قدم به قدم نظارت خواهد کرد و هرگونه کژتابی و مانع‌تراشی در مسیر این طرح ملی را بر نخواهد تابید.

وی اضافه کرد: برخی کارشناسان، که عمدتاً اعوان و انصار همان کمپانی‌های خارجی هستند، در کسوت‌های گوناگون با پیشرفت طرح مخالفت می‌کنند، این‌ها فکر نمی‌کنند که وقتی مسئولان گوناگون در حوزه‌های حاکمیتی و دولتی همدلانه برای انجام یک امر خطیر متحد می‌شوند، آن موضوع از زوایای ملی برخوردار است، و حتماً انجام خواهد شد.

نمایندهٔ ادوار مجلس با اشاره به فرارسیدن فصل بودجه خاطرنشان کرد: در روزهای پیشِ‌رو نیز مجلس در تأمین اعتبارات لازم این طرح ملی و سپس تخصیص بموقع و کارآمد آن، و همچنین نظارت ویژه بر نوع خروجی‌های این طرح ملی، حمایت و نظارت لازم را اعمال خواهد کرد.

حاجی ‌دلیگانی در پایان تأکید کرد: ما بر عهدی که با رهبری عزیز و مردممان داریم هستیم، مطمئن باشید طرح‌های ملی که به معیشت و سلامت و امنیت مردم کمک کند، در مجلس با جدیت تمام پیگیری می‌شود.

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: محمود یاوری داود فیرحی جنگ ناگورنو قره باغ 2020 شهید تهرانی مقدم انفجار بیدگنه حاجی دلیگانی صنعت مرغ مجلس محمود یاوری داود فیرحی جنگ ناگورنو قره باغ 2020 شهید تهرانی مقدم انفجار بیدگنه طرح ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۳۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت

به گزارش خبرنگار مهر، آیین تجلیل از استادان مدرسان و گروه های علمی برتر فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور سردار قاسم رضایی جانشین فرماندهی کل انتظامی کشور و دیگر فرماندهان برگزار شد.

سردار محمد حسین حمیدی معاون تربیت و اموزش فراجا در این مراسم گفت: بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری که فرمود معلم مهمان امروز و است و سازنده فردای کشور، اگر بتوانید انسانی مومن و درست کار تربیت کنید؛ این بالاترین نعمت است.

وی با اشاره اقدامات تحولی برای پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت گفت: بازنگری در سرفصل ها و برنامه های عملیاتی رده ها با رویکرد مهارت محوری و عملیاتی، تبدیل دوره های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره های تخصصی مبتنی بر شغل و واکاوی و تحلیل عملیات های انتظامی با استفاده از خبرگان در مراکز اجرایی آموزش که در مسیر اجرا هستند.

حمیدی افزود: برنامه ریزی تحولی در فرآیند و محتوای دوره عالی با هدف تربیت سرمایه های راهبردی از جمله اقداماتی است که مستقیم با گروهای حامی این حوزه را هم بازنگری کنیم.

وی افزود: ارکان ترتبیت در اموزش فراجا به این شکل است که مربی همه کارکنان هستند، و در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می کنیم که در راستای بازنگری و به روز شدن آنها اقداماتی صورت گرفته است.

حمیدی با اشاره به آمار گروه های علمی گفت: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشگاه امام حسن مجتبی، ۱۵ دانشگاه جامع و ۸ دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: همچنین ۲۷۷ هیات علمی ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی ۳۷۳۵ نفر ۷هزار و۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

حمیدی گفت: پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه ها بر اساس آن شکل میگیرد.

کد خبر 6093808

دیگر خبرها

  • امنیت و اقتدار کشور محصول قدرت و سلامت نیروهای مسلح
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش‌های گوناگون امنیت
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت
  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • برنامه‌ریزی برای عملیاتی شدن ۶۴ پروژه کلان استان فارس
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • پیگیر لایحه امنیت شغلی کارگران هستیم | با تهدید‌ها و تحریم‌ها نمی‌توانند ملت را متوقف کنند
  • موافقت با جدول توزیع اعتبارات نیروهای مسلح در بودجه سال ۱۴۰۳