Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، مرتضی رضایی امروز در حاشیه بازدید از یک واحد تولیدی دامپروری و کارخانه صنعت لبنی به مناسبت دهه فجر با بیان اینکه از نمونه‌های تخریب صنایع غذایی می‌توان به قرار دادن قرص در کیک‌ها اشاره کرد افزود: اخیرا نیز وجود سم در شیر خام برای تخریب صنایع غذایی کشور مطرح شده است.

وی ادامه داد: نظارت بر صنایع غذایی از سوی دولت سخت‌گیرانه بوده ضمن اینکه خود تولیدکنندگان نیز برای جلوگیری از زیان بر سلامت و کیفیت تولید خود دقت بالایی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضایی با تکید بر اینکه وجود سم در نهاده دامی می‌تواند بیماری برای دام‌هایی که چند 10 میلیون می‌ارزد به دنبال داشته باشد اظهار کرد: وجود سمی مانند آفلاتوکسین در خوراک دام موجب از بین رفتن کبد دام شده و به مرور مرگ آن را در پی خواهد داشت، دامداران از این موضوع مطلع هستند و اجازه نمی‌دهند که سلامت دام‌های آنها که چند 10 میلیون ارزش دارد مورد تهدید قرار بگیرد.

وی اضافه کرد: کارخانه‌های لبنی نیز آزمایش‌های مختلفی برای اطمینان از سلامت شیر خام و تولیدات خود انجام می‌دهند چرا که برای کارخانه‌ها نیز برند و آبروی شان اهمیت زیادی دارد.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه سلامت نهاده‌های دامی و ارداتی نیز موضوعی است که از همان ابتدا توسط دستگاه‌های نظارتی مورد بررسی قرار می‌گیرد گفت: نهاده‌های دامی از مبدا قبل از بارگیری آزمایش شده و پس از اطمینان از صحت و سلامت آن در گمرک ما نیز قبل از تخلیه مورد آزمایش ما قرار می‌گیرد.

رضایی جلوگیری از تخلیه ذرت‌های آلوده که اخیرا خبرساز شده است را نمونه‌ای از سخت‌گیری‌های دستگاه‌های ناظر درباره سلامت نهاده‌های وارداتی عنوان کرد.

وی یادآور شد: محصولات لبنی ما به چندین کشور در جهان صادر می‌شود که همگی آنها استانداردهای سخت‌گیرانه مربوط به خود را دارند و این موضوع نیز گواه سلامت و کیفیت محصولات لبنی کشور ما است.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه سخنان خود درباره نتایج حذف ارز 4200 تومانی از واردات کره و تاثیر آن بر قیمت این کالا اظهار کرد: حذف ارز 4200 تومانی از واردات کره و تخصیص ارز نیمایی به آن موجب تغییرات قیمت این کالا خواهد شد اما من به خود اجازه نمی‌دهم که درباره میزان تغییر قیمت اظهارنظر کنم چرا که قیمت کالاهای مصرفی توسط سازمان حمایت برآورد و اعلام می‌شود.

رضایی ادامه داد: برای تامین کره در داخل کشور اقداماتی همچون اصلاح نژاد دام‌ها در حال انجام است که می‌تواند در افزایش کره شیر موثر بوده و وابستگی‌ها را با واردات این کالا کاهش دهد ضمن اینکه آگاهی مردم نسبت به مصرف چربی‌ها افزایش یافته و انتظار می‌رود مصرف کره در سال‌های آینده کاهش داشته باشد.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در بخش دیگری از سخنان خود درباره دستاوردهای کشور اظهار کرد: در حوزه تولیدات دامی به مناسبت دهه فجر 1301 پروژه با سرمایه‌گذاری 620 میلیارد تومانی بخش خصوصی، هفت میلیارد تومانی بخش دولتی و 265 میلیارد تومانی تسهیلات بانکی به بهره‌برداری می‌رسد.

رضایی اضافه کرد: این پروژه‌ها برای سه هزار و 3660 نفر شغل مستقیم و 2196 نفر شغل غیرمستقیم ایجاد می‌کند

وی به مقایسه تولیدات دامی در سال 97 و 98 پرداخت و گفت: تولید گوشت قرمز در سال 97 ، 830 هزار تن بود که پیش بینی می‌شود در سال 98 به 860 هزار تن برسد همچنین تولید شیر خام در سال گذشته 10.5 میلیون تن بود که پیش بینی می‌شود که تولید آن در سال جاری به 11 میلیون تن افزایش یابد.

رضایی تولید گوشت طیور در سال 97 را 2355 تن عنوان کرد که پیش بینی تولید آن برای سال 98 با افزایش 10.5 درصدی به 2600 تن خواهد رسید.

وی درباره تولید تخم مرغ در کشور نیز گفت: میزان تولید تخم مرغ در سال گذشته 901 هزار تن بود که با رشد 12.9 درصدی در سال جاری به مرز یک میلیون تن می‌رسد.

وی درباره برخی دیگر از تولیدات دامی اظهار کرد: تولید عسل در سال 98 با رشد 24.4 درصدی به 112 هزار تن و تولید پیله تار ابریشم با رشد 41.6 درصدی به 978 هزار تن افزایش می‌یابد.

رضایی با تاکید بر اینکه ارزان‌ترین منابع پروتئینی که اکنون در اختیار مردم قرار دارد مرغ و تخم مرغ است افزود: با توجه به شرایط اقتصادی پیش بینی می‌کردیم که میزان مصرف این دو منبع پروتئینی رشد داشته باشد به همین دلیل افزایش تولید در آنها را پیش بینی و اجرایی کردیم.

به گفته وی؛ میزان سرانه مصرف مرغ در کشور از 31 کیلوگرم و میزان مصرف تخم مرغ از 11.8 کیلوگرم عبور کرده است.

رضایی با بیان اینکه شاخص مصرف منابع پروتئین در کشور ما بسیار مناسب است اظهار کرد: شاخص مصرف منابع پروتئینی در کشور ما 36 کیلوگرم است در حالی این شاخص سرانه در دنیا کمتر و حدود 29 کیلوگرم است.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی یکی از مهمترین برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی را اصلاح نژاد دام گوشتی برای افزایش تولید و کاهش وابستگی عنوان کرد و گفت: با هدف افزایش خوداتکایی گوشت قرمز تعداد دام اصلاح شده در کشور در سال گذشته 280 هزار راس بود که در سال جاری به 350 هزار راس رسیده و برنامه‌ریزی ما برای افق سال 1400 ، 600 هزار راس است.

رضایی زمان توقف طرح اصلاح نژاد دام گوشتی را رسیدن جمعیت دام‌های اصلاح شده به یک میلیون راس عنوان کرد.

وی ادامه داد: تعداد دام اصلاح شده نژاد شیری از 50 هزار راس در سال گذشته به 93 هزار راس در سال جاری رسیده که برنامه ما برای افق 1400، 340 هزار راس است.

رضایی میزان اصلاح نژاد دام در سال 97 را 60 هزار راس، در سال جاری 110 هزار راس و برنامه‌ریزی برای افق 1400 را 800 هزار راس اعلام کرد.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از ورود مرغ لاین آرین کشور به تولید گوشت طیور با دستور مقام معظم رهبری خبر داد و گفت: برای کاهش وابتسگی به واردات جوجه یک روزه و جلوگیری از نتایج تحریم احتمالی این نهاده‌ اساسی با دستور مقام معظم رهبری مرغ لاین آرین کشور وارد تولید گوشت مرغ می‌شود.

رضایی ادامه داد: این طرح جزو برنامه‌های کلان و اصلی وزارت جهاد کشاورزی است که تحت نظارت شورای امنیت ملی انجام می‌شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: افزایش قیمت جهاد کشاورزی صنایع غذایی گوشت برنامه ریزی معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی میلیارد تومانی اصلاح نژاد دام سال جاری دستور مقام سال گذشته صنایع غذایی برنامه ریزی پیش بینی پیش بینی تولید گوشت میلیون تن اصلاح شده لاین آرین هزار راس برای افق تخم مرغ هزار تن کشور ما شیر خام دام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۵۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین «دی» را از برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری خواند.

دکتر احمد اسماعیل‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تولید نان کامل جزو اولویت‌های وزارت بهداشت است، اظهار کرد: براساس تصمیم‌های اتخاذه شده در  نظر داشتیم تا پایان سال ۱۴۰۲ در حیطه فعالیت دانشگاه‌های علوم پزشکی، هر مرکز آموزشی حداقل یک کارخانه تولید آرد کامل داشته باشد. در سال جاری هم تاکید بر آن است که تعداد کارخانه‌های تولید آرد کامل برای هر دانشگاه علوم‌پزشکی به سه مورد برسد.  

وی درباره اهداف وزارت بهداشت از تولید نان کامل در کشور گفت: هدف وزارت بهداشت از فرآیند نان کامل،  سبوس‌گیری اندک از آرد است. پیشنهاد دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ارتباط با سبوس‌گیری این است که ۲ تا ۶ درصد سبوس‌گیری از آرد انجام شود. در چنین شرایطی، فلزات سنگین و آلودگی‌ها گرفته می‌شود اما هدف وزارت بهداشت برای تامین نان سالم با آرد کامل را برآورده می‌کند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره وضعیت ویتامین گروه B در کشور و وضعیت این ویتامین با تولید آرد کامل، گفت: از منظر کمبود ویتامین گروه B با مشکل مواجه نیستیم و کمبودی در زمینه این ویتامین وجود ندارد.  هدف از اجرای برنامه نان کامل، تامین فیبر و منیزیوم است.

اسیماعیل‌زاده درباره برنامه‌های دفتر بهبود تغذیه برای بازنگری برنامه غنی‌سازی آرد نیز به ایسنا گفت: سال جاری، درنظر داریم برنامه غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک را که مدت‌هاست اجرا می‌شود، بازنگری کنیم. همچنین اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین دی از دیگر برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری به حساب می‌آید.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیانات رهبری در جمع معلمان شور امید آفرین و انگیزه بخش بود
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • مقام معظم رهبری:رفتار آمریکا در غزه اثبات حقانیت بی‌اعتمادی ایران است/ آمریکا شریک جرم رژیم صهیونیستی است
  • آغاز خرید مرغ تولید خوزستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • گیلان قطب صنایع غذایی در کشور
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر
  • جوجه ریزی ۱۰۰ میلیون قطعه‌ای در مرغداری‌های مازندران